Galactomyces - Brightening & Firming - Samurai sheetmask

€ 6,95
Inclusief belasting Levertijd: 1 tot 3 weken
Aantal

Bestellingen in NL worden GRATIS verzonden.

Alle overige EU landen worden GRATIS verzonden bij bestellingen vanaf € 40

Speciaal voor mannen ontworpen. Uit het land van de dappere samurai presenteren we de Mitomo Samurai series.

Galactomyces Ferment Filtrate is de belangrijkste ingredient in deze sheetmasker. Het werd in Japan ontdekt in de jaren 70.

Zij heeft voor uw huid de volgende belangrijkste kenmerken:

  • Vermindert de melaninesynthese, waardoor het een geschikt ingrediënt is om hyperpigmentatie te verminderen. Uit dit in vitro onderzoek bleek bijvoorbeeld dat melanine in menselijke melanocyten met 35% was verlaagd bij behandeling met 5% galactomyces ferment-filtraat, en met 55% verlaagd bij behandeling met 10% galactomyces ferment-filtraat (beide gedurende een periode van 25 dagen).
  • Versterkt de barrière van de huid door de differentiatie van keratinocyten op te voeren en de arylkoolwaterstofreceptor (AhR) te activeren, waardoor de huid wordt beschermd tegen waterverlies en UV-schade - zoals aangetoond door deze studie.
  • Verlaagt het aantal vergrote poriën en mee-eters. Deze studie wees uit dat behandeling met een essentie die 97% galactomyces fermentfiltraat bevat, het aantal vergrote open poriën en mee-eters vermindert met respectievelijk 15 en 21%.
  • Vermindert de talgproductie. Uit dezelfde studie als hierboven bleek dat het behandelen van de huid met de essentie die 97% galactomyces fermentfiltraat bevatte de talgproductie met 64% verminderde.
  • Vermindert acne. Nogmaals, uit dezelfde studie bleek dat de galactomyces-fermentfiltraatessentie het aantal acneletsels met 9% verminderde.

De samenstelling van de serum waarin deze sheetmasker is gedrenkt bevat de meeste  actieve, hoogwaardige en belangrijke ingredienten die nodig zijn in de huidverzorging  om uw huid een gezond, gehydrateerd en strak uiterlijk te geven.

Ingrediënten:

Aqua, Galactomyces Ferment Filtrate, Glycerin, Horse Fat, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Panthenol, PEG-60,  Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Carbomer, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Charcoal Powder, Royal Jelly Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Nicotinamide, Vitamin E Acetate, Sodium Ascobyl Phosphate, Vitamin B6, Hydrochloride, Hydrolyzed Collagen, Ethyl Ascorbic Acid, Disodium EDTA, Boswellia Serrata Gum Extract, Sodium Polyacrylate