Wat is een sheet mask?

Sheet masks zijn speciale velletjes van katoen gedrenkt in een of meerdere intensieve, werkzame vloeistoffen. In dit vel zijn gaten voor je ogen, neus en mond uitgespaard zodat je ze makkelijk op je gezicht aan kunt brengen.

De vloeistof in het masker is niet zomaar een beetje water, maar het is een soort serum van werkzame extracten.

Werking & Cosmetische voordelen:

Door het masker aan te brengen wordt er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan immers niet meer verdampen zoals het normaal zou doen.

Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijk aanwezige gifstoffen afvoeren. De actieve ingredienten zullen door de huid opgenomen worden. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en wordt je huid merkbaar gladder.

Oplossing:

Wij bieden U maskers voor alle soorten mogelijke huidproblemen, van hydraterend en kalmerend tot verhelderend en verstevigend.

Je kunt je maskers ook mixen en matchen afhankelijk van waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Door uw huid dagelijks met een masker van het hoogwaardige merk Mitomo te behandelen, bent u zeker dat de juiste voedingsstoffen diep de huidlaag binnen dringen voor het gewenste resultaat.